Sunday, March 16, 2008

El perla i la torrada

Nova aventura aussie protagonitzada pel nostre estimat Perla i les seves benvolgudes torrades matineres replenes de margarina i Vegemite.

L’ingredient desconegut es una mena de caldo concentrat gallina blanca (a l’estil Vovril) que els oz’s acostumen a menjar amb torrades. Diguem que pels aussies, seria l’equivalent a la nostra estimada Nocilla, a la crema de cacauet dels yanquis o al caviar Kalles dels suecs. En resum, una guarrada infame.

Doncs be, el nostre perla es va preparar una de les seves moltes torrades vegemiteres matineres. Com que te 400 idees al cap i 2000 per ser procesades tot seguit i amb desordre, va oblidar la torrada a la torradora, que degut a l’us ininterromput de l’aparell, ja no s’atura de manera automatica.

Jo (el mascle dels Jattebras), em trobava tallant uns panels al laboratori amb l’ajuda de Nicholas, the little dolphin, fill de l’amo (el nano apareix de tant en quant a la feina i ens ajuda amb molt d’interes). De cop, vaig aixecar el cap i vaig veure el nano, futur de l’empresa, envoltat d’una boira espessa. “Fire in the lab!” El vaig agafar cagant osties, vam sortir del lab i llavors va sonar l’alarma. Vam obrir totes les portes i vam aconseguir que es ventiles el laboratori i la cuina. Pero el fum seguia sortint d’algun lloc. Finalment, despres de comprovar el sostre, el cuadres electrics, compressors i maquines diverses, ens vam adonar que aquell fum negre venia de la torradora.

La Cris i el petit dofi estaven a fora esperant a veure les flames o a que l’edifici s’esfonses directament. Vam treure la carbonilla de la torradora i un cop el fum es va esfumar, la perla assassina va entrar de nou per la porta. Ignorant el que havia passat, va exclamar que feia pudor a torrada cremada…

I com el porquet de la Warner Bross solia dir, “No se vayan todavía que aun hay mas!”. To be continued…

2 comments:

Teresa said...

No se si és perla o diamant pero despistat n'és un munt l'home!

Ana said...

Oh! El caviar dels suecs....el tenen amb pltàtan també!!! Però realment el mengen????