Wednesday, February 27, 2008

Beleza!


El fet d’estar lluny de casa fa que estiguem preparats per noves experiencies continuament, i si no les tenim, anem nosaltres a trobar-les. D’aquesta manera es com vam anar a parar a la nova activitat extra-escolar a la que ens hem apuntat. Escola de Batucada!

Tots estareu pensant, on van aquests dos flipats a fer Batucada a l’altra punta del mon. Doncs si!

Ahir vam comencar les dues primeres hores de classe. Ens van ensenyar a tocar 4 instruments diferents: tamborim, agogos, repiniques i una especie de cilindre amb pedres dintre. L’ostia! A la classe erem 6, tots australians clar, aixi que tambe fem classes d’angles a la vegada. Encara que com el que toquem no sembla musica, fem un sorollot que espanta, i portem taps a les orelles, es dificil entendrens. Pero ens va encantar de totes maneres!!!

Mira que l’Uri i jo creiem que teniem el ritme a la sang i vam esbrinar lo dificil que era traspassar aquest sentiment a un material inanimat, diga-li instrument.

Aixi que seguirem a la classe dels beginners durant un bon temps, sentint-nos frustrats fins que aprenguem a ballar, cantar i vibrar amb els instruments.

5 comments:

L'Ona i en Martí said...

Vaja si voleu xafardejar les nostres "activitats extraescolars" per a les quals també ens anirien bé una taps a les orelles!

http://onaimarti.blogspot.com/

Jattebra said...

Ona i Marti!!!

Que guapos que esteu! Volem la foto que sortiu els dos en moto!!! Ens la podrieu enviar? Ells ja tenen el nostre correu.

Pregunteu-li als pares perque no us porten a veure cangurs a Australia. Esteu convidats! Ploreu una mica aviam si estalvien calerons i us hi porten!

Un peto!

Els Kalçotaires

Teresa said...

Hola nens!
Tu Cris ja tens experiencia de classes amb ritme, una profe de salsa com tu no pot fallar!!
Segur que us ho passareu bomba.
Petons.

Anonymous said...

bnes!!!

entre el blog d ftus i ket, vec us va força b x aki australia.
x cert les ftus d l'altre eren xulissimes! pos res sabent k teniu ket blog ja passare a visitarvus i aixi sabre kom us va. xd

pos res k us vagin mlt b les classes d batuka o lu k sigui i a disfrutar!!

pd: kina embeja k feu. jo tmb vui nar a australia!!! :(
jajaj

rame

... said...

Osti! com que no sé quina pinta feu no us puc imaginar fent sorollot... Per cert, ja per innovar podríeu fer-vos (en un pimpam) una ximbomba i portar-la al curs. De ben segur que quedarien esmaperduts! :D
Salut!